2. Brev fra J

Hej Gitte !
Hvordan går det – det går godt her !
Det er jo agurketid så jeg har brugt nogle dage på at udforske mit kvarter. Her er Bavnehøj idrætsanlæg, en lækker antikvariat med lp er, og Vestre fængsel. Ja så er der et utal af skællede cykler og graffiti. Det er nu meget sjovt bare at kigge på typer der går forbi– hold kæft en langt ude gut der går dér f. eks..
Ja det er snart løn-dag igen. Desværre skal jeg vente hele weekenden, før jeg kan hente min ny computer- der er i øvrigt Roskilde festival ! har du været til det før ? jeg har været der en 3-4 gange sidst i 97 ! det er ret urskovsagtigt ja hulemands tilstand, men det er så afslappende, og når tar hjem om søndagen, er et varmt bad, som at komme i himlen !
Jeg har lånt Politikens verdensatlas og bruger en del tid på at kigge i det bl.a. fandt jeg ude af, at Kilemanjaro-bjerget, som er Afrikas højeste punkt, ligger i Tanzania, og er 5.580 m. højt. Dér må været sne på toppen, og ja jeg ville da gerne deltage i en ekspedition, der besejrer det ! Tænk at overnatte i 4000 m. højde, og brygge morgenkaffe af den sne, der ligger uden for teltet…. yipikaijo 😮 )
Håber det går godt med din tale- ja jeg ville da gerne se den på video. Men det er vigtigt du taler højt, så alle kan høre det.
kh / ses
J
Harrison Ford fulgte med brevet. Det gør det jo ikke mindre godt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *