At stå på hovedet

Jeg står på hovedet en hel del i øjeblikket. Ikke fysisk, men i overført betydning, fordi der er meget at se til.

Der er nye jobs at passe og mine to seneste bøger Vimpler og Samtaler om Strik og Hækling er netop udkommet. Men kunne måske tro, at når sidste punktum er sat, er det bare at læne sig tilbage. Men intet kunne være mere forkert.

Mine bøger er udkommet hos SAXO.com. Et sted, hvor alle kan udgive en bog eller e-bog. Bogen bliver printet, når en kunde køber. BoD – Books on Demand, som det også hedder. SAXO reklamerer for bøgerne, men der er plads til endnu mere publicity, hvor jeg selv kommer ind i billedet.

Et større arbejde ligger foran mig med at kontakte biblioteker, butikker som kunne tænkes at forhandle mine bøger, foreninger, skoler mv, der måske har interesse. Et kæmpe benarbejde faktisk. Men også et dejligt stykke arbejde, hvor det er en fornøjelse, når aftaler bliver indgået. De sociale medier spiller også en stor rolle i denne fase.

Så jeg har travlt, men heldigvis på den rigtig gode måde. I øvrigt kan bøgerne i øjeblikket også bestilles hos jeg selv, hvor jeg sender dagen efter. Jeg bliver henrykt hver gang, der kommer en forespørgsel eller bestilling. Det er en uimodståelig følelse at være efterspurgt og få positive tilkendegivelser, når bogen er ankommet til modtagere.

Men mellem de mange gøremål foretager jeg mig med jævne mellemrum noget helt andet. Nemlig står med hovedet nedad. En gang imellem kun på et ben og den andet løftet så højt som muligt – OG en arm svunget bagover. Jeg går til yoga, yogaflow og bodyflow. Det har stået på nogle måneder efterhånden, og jeg bruger meget tid udenfor træningslokalet til at tænke over øvelserne. Jeg er godt på vej til at blive afhængig af disse sessioner. Jeg overvejer at afsætte tid af dagligt herhjemme for at øve mig. Det er nemlig ikke bare lige. Enkelte dage er min balance nogenlunde, men de fleste dage, er den elendig. Jeg forstår ikke, at det er så svært at stå på et ben uden at vakle, men det er det. For mig.

Så på en måde står jeg også fysisk på hovedet, og jeg nyder det. Der sker noget i hovedet og kroppen som er rendyrket godt for mig. Jeg vil så gerne blive bedre. For nylig besluttede jeg mig for at slække på fokus, hvad angår det tekniske og i stedet fokusere mere på bare at være i nuet – i den enkelte øvelse uden andre tanker. Det lykkedes mig og tænk engang.. jeg blev faktisk bedre rent teknisk. Vildt.

Jo mere nyt og interessant, der sker, des mere pirres nysgerrigheden. Det er sådan det er.

Leave a Reply

%d bloggers like this: