3 strikkede bolde

Strikkede Bolde

Blandt mine indlæg er der en Blog med Strikkede bolde – En vejledning, som bliver læst stort set dagligt. Jeg har endnu ikke regnet ud hvorfor netop denne Blog er interessant, men årsagen må findes i, hvor bloggen i sin tid blev slået op. Jeg skal ikke kunne sige det, men det er selvfølgelig dejligt. Jeg er så glad for alle jer, der kigger ind og følger med. Det giver mening med at skrive, og jeg håber, at noget en gang imellem kan bruges eller inspirere dig.

Her er et foto af 3 strikkede bolde, som jeg færdigmonterede til morgen. Chenillegarn er perfekt garn til bolde. Det synes jeg i det mindste. Hvis du kigger efter mit første opslag med strikkede bolde, kan du læse, hvordan du kan strikke din egen. Det er en lille opgave, hvor alle kan være med. 🙂

Ellers vil jeg blot nævne, at jeg er blevet bekendt med, at min direkte mailfunktion på forsiden tilsyneladende ikke virker. Det beklager jeg, hvis du er en af dem, der har forsøgt at komme i kontakt med mig. Jeg vil se på sagen og forhåbentlig få det udbedret. Under hver Blog er det heldigvis muligt, at skrive en kommentar, og på den måde få fat på mig. Jeg følger med hver eneste dag. 🙂 MEN.. Jeg forsøger lige med en ekstra direkte linje herunder, bare for at se om det er en god ide. Og ellers er min mail:

gittebobak@yahoo.dk

Leave a Reply

%d bloggers like this: