Aktuelle samtaler

Skal vi tale om garn, strik og hækling?

Det begyndte med en veninde og jeg, der en sommerdag, som så mange gange før, talte om håndarbejde. Vi sad på terrassen hjemme hos hende med et større traktement af vandmelon, kaffe, te, saft, jordbær og kage. Det var varmt og min veninde nævnte, at hun altid sendte hendes mor en tanke, når hun strikkede. Snakken udviklede sig og ret hurtigt spurgte jeg, om jeg måtte optage samtalen med henblik på et interview vedrørende strik, garn, minder og hvilken betydning strik havde for min veninde.

Det måtte jeg heldigvis gerne, hvorefter samtalen tog form og blev mere struktureret uden så mange sideveje, som en venindesamtale ellers kan køre ud af. Jeg optog en meget personlig samtale der blev en af de første i rækken af mange. Det viste sig snart, at strik og hækling er så meget mere end bare masker på en pind eller hæklenål. Historierne i bogen Samtaler om Strik og Hækling er på en gang, vilde, nærværende og meget personlige. Aldrig havde jeg troet, at strik og hækling har SÅ stor betydning for SÅ mange mennesker.

Bogen kan lånes på landets biblioteker, hvor du går ind og reserverer bogen med afhentning til dit eget bibliotek. Eller den kan købes i din boghandel, eller købes direkte af mig ved at skrive en hilsen her, på mail gittebobak@yahoo.dk eller sms 40962421. Jeg signerer gerne din bog.

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: