Alle de Små Sager

Mer vil have mere 

Min dag begynder ofte med at kigge billeder af håndarbejde. Det kan være mine egne fotos eller fotos på de sociale medier. Pinterest er kilde til uendelig inspiration.

Til morgen kiggede jeg broderier med det jeg kalder frie sting og fri fantasi. Der findes heldigvis 1000-vis af mennesker, der som jeg holder af det uhøjtidelige og ofte sjove, hvor det samtidig stadig kan være smukt og gedigent arbejde. Jeg siger ikke, at mit arbejde er gedigent, men mange andres er. Igen fik jeg masser af inspiration til nye kreationer.

Jeg har været omkring emnet tidligere. De Små Sager, som jeg kalder det, for det er noget småtteri, og hvad skal man overhovedet bruge det til? Et relevant spørgsmål og jeg kan sagtens komme med et par forslag, men vil i dag nøjes med at svare: “Bare fordi man kan.” Hvis du har ideer, hører jeg det meget gerne. 🙂

Det begyndte med en lille håndfuld, men de manglede selskab, så jeg fik spontant syet knapper i et par mere. Mer vil have mere. Kender du det?

Leave a Reply

%d bloggers like this: