Alle de små sager

Den nye udstilling på Café Åsen 

Selv om jeg har meget færdigt håndarbejde liggende, er der stadig et stykke arbejde i forberedelserne til den nye udstilling. Alting skal ses efter om kvaliteten er god nok, alt skal prismærkes og noget ordnes individuelt i sød indpakning. Det er alt sammen noget jeg holder af at gøre.

I dag fandt jeg små nålepunge eller nålebøger frem, hvor flere af dem manglede mit navn. Det er nu på plads, ligesom jeg har færdigsyet nålepuder med pynt i hjørnerne.

Strikkede og hæklede tørklæder ligger parat, men jeg skal have skrevet sedler med garnbeskrivelse.

Det er begrænset, hvad jeg kan have på et chatol – hvilket er, hvad jeg har lejet – men jeg vil gerne have nogle handmade bookmarks med i udstillingen. Jeg har fået lov at sælge mine bøger, så selvfølgelig skal der være bogmærker. Jeg glæder mig meget til at stille de små sager op, og jeg er spændt på om folk har nok interesse i mit arbejde til at købe det. Det er ret spændende, næsten nervepirrende.

Hvis du skal på tur til Køge, så kig ud i skoven. Det er et besøg værd. Cafeen har åbent hver weekend fra formiddag til ud på eftermiddagen.

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: