Ansigtszoneterapi

I dag har jeg været til min første ansigtszoneterapi.

Jeg havde ingen forventning til behandlingen eller eventuelle eftervirkninger. Nu nogle timer senere og hjemme i privaten, må jeg konstatere, at det ikke bliver sidste gang, jeg skriver ansigtszoneterapi i kalenderen. Det var ubeskrivelig dejligt at få ansigtet under behandling af kyndige hænder. Jeg mærkede, hvordan mine ansigtsmuskler var låst og nød godt af zoneterapien, som jeg lå der trygt på briksen. Jeg vil også kalde det en form for massage. Jeg føler mig åbnet op i ansigtet, blødgjort og afslappet. Frigjort er også en god beskrivelse. Det er helt sikkert noget, der er sundt ikke bare for ansigtet, men for hele kroppen, da det løsner spændinger og øger velværet. Så meget kan jeg da mærke allerede nu.

Jeg har læst mig til, at behandlingen er et samarbejde mellem akupunkturpunkter, reflekszoner og centralnervesystemet. Når det drejer sig om zoneterapi i ansigtet arbejdes der efter sigende primært med at fjerne årsagen til et problem eller sygdom.

Nu var det ikke sådan, at jeg kom med et åbenlyst problem eller sygdom, det var udelukkende for mit velvære. Men efter behandlingen havde jeg en lille privat snak med Annie, som behandlede mig. Den del kommer jeg ikke nærmere ind på, men den gav mening og har betydning. Alternative behandlingers virkning er vel baseret på tro og tillid, og kan ikke diskuteres. Jeg fik noget at tænke over og jeg tror, Annie havde ret. Der er nogle ting, jeg vil have godt af at gøre anderledes og bedre for mig selv. Jeg tror rent faktisk på, at jævnlige behandlinger f.eks. vil reducere stress og deraf relaterede symptomer. Jeg føler mig vældig godt tilpas, men meget træt. Om trætheden skyldes behandlingen eller noget andet, ved jeg ikke, men jeg er i hvert fald afslappet.

Jeg giver min varmeste anbefaling og siger mange tak for i dag.

Forsidebilledet viser mit ansigt efter behandlingen, venligt tilføjet fed ansigtscreme, der er tiltrængt ovenpå denne varme og tørre sommer.

Relax Wellness Center, Køge v/Annie Diedrichsen

Borgegårdsvej 1, 4600 Køge

Tlf. 5663 1354

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: