Arbejde – en billedfortælling

I morges så jeg en update om en kendt person, der har giftet sig. Ingen optakt, ingen ståhej. Jeg tænker, at det skete i går.

Jeg giftede mig ikke i går, men jeg oplevede så meget andet. En hund, der konstant nappede efter mine ankler f.eks. Eller udsigt til en ekstra gratis cykel til husstanden, men som viste sig at være alt for lille og samtidig gav min bil en lille bitte ridse – men som jeg inden dagen var omme solgte for en rund 100-mand. Så vinkede jeg smilende til en måbende dame på en p-plads og opdagede først sekunder senere en p-bøde i ruden. 790kr. Alle disse ting er også oplevelser, om end jeg gerne havde været fri for visse.

Men her til morgen efter at have læst opslaget om brylluppet og mindet om min egen mindre glamourøse dag i går, kom jeg straks i tanke om mit eget projekt. Nemlig bogen om vimpler og de små historier, som følger med. Kroppen af bogen er næsten færdig. I dag går jeg i gang med vimpler af helt særlig karakter, de anderledes. Det sidste arbejde, sløjfen, påbegyndes. Jeg glæder mig til at dele bogen med Danmark. Den er gennemarbejdet og bliver så fin. Jeg er allerede stolt af arbejdet. Den har udviklet sig fra at være lidt billeder på A-4 ark til en smuk billedbog med anvisninger og små historier.

Glæd dig.

Strikkede og hæklede vimpler

Leave a Reply

%d bloggers like this: