Arbejdet med nyt manuskript

Fokus og overblik

I går var dagens eneste ud-ad-huset ting først kl. ca 17, hvor jeg skulle til yoga. Dagen var blank så at sige, lang og til fuldstændig egoistisk rådighed. Det sker virkelig sjældent og gjorde faktisk, at jeg ikke kunne vælge mellem alt det, jeg gerne vil. Stemningen vekslede mellem irritation og stress og ret hurtigt et pænt dårligt humør. Tid er luksus og fuld af muligheder.

For ikke så længe siden skrev en af mine læsere til mig i forbindelse med et opslag om Ferietid, at “taget i betragtning af, hvor meget du når i hverdagen, vil det blive vildt i den kommende tid, nu du har ferie.” Sådan en hilsen er enorm sød og meget personlig. Jeg blev i hvert fald glad over, at der er et menneske, som har en ide om, hvor meget jeg faktisk når i hverdagen.

Men der er også brug for at drosle ned og lave ingenting. Jeg er så træt for tiden og må lægge mig dagligt, hvor jeg falder i søvn prompte. Søvn er åbenbart tiltrængt.

Well.. Heldigvis hankede jeg op i går og fandt et fokus. Jeg satte mig og kiggede i det igangværende manuskript til næste bog. Det er bogen med opskrifter på strikkede og hæklede emner. Hvis du har læst med, ved du, at jeg har fået sponsoreret garn af butikken Stof og Stil. Et mindre bjerg af lækre garner i uld, bomuld og mohair og en fest af den anden verden at vælge fra hylderne. Ved at se billederne af de færdige og (mest) halvfærdige emner, gik jeg i gang med et af de sidste. Et strikket indkøbsnet. Derudover hænger jeg fast i et halstørklæde og nogle småting, men nu sætter jeg ind, så bogen kan blive færdig. Jeg forestiller mig, at monteringsarbejdet bliver en smal sag, når først det hele er strikket og hæklet op.

Til slut skal opskrifterne gennemgås. Det er en helt ny opgave for mig at skrive opskrifter. Mit mål er, at de skal være letlæselige for enhver.

Det korte af det lange – Dét overblik, jeg fik i går, bevirkede en stor lettelse. Det var lige, hvad jeg havde brug for og gav ny energi til at få det sidste arbejdet færdigt. En gang imellem handler det om små skridt, så der er lagt en plan for det strikkede indkøbsnet. 🙂 Vi får se, hvor vildt det bliver her i ferieperioden. Jeg tør ikke love noget – det er trods alt ferie.

Kan du have en dejlig onsdag og god fodboldkamp i aften.

Leave a Reply

%d bloggers like this: