Barré og Massage

Dagene har været præget meget af interview og renskrivning, men andre oplevelser får også lov at fylde i disse varme dage. I dag var jeg således til endnu en lektion Barré i Fitness DK, Strædet i Køge. Barré kan også beskrives som fitnessballet og skal opleves for at vide, hvad det går ud på. Men en halv times træning med udgangspunkt i balletpositioner og motion så sveden drypper. Jeg har deltaget en lille håndfuld gange og oplevet at være den yngste, så det er ikke kun for de unge og spændstige. Det er sjovt, lidt hårdt og træning i balance. Jeg tror, at bliver jeg ved, vil jeg kunne opbygge en større smidighed med snert af elegance i mine bevægelser. Men der er et stykke vej, det skal jeg gerne indrømme. I dag var vi mange på holdet og jeg futtede lige så stille ned i bagerste række, selv om jeg godt ved, jeg ikke undgår den søde træners blik og opmuntrende smil. Hun ser alt og rummer alle på holdet uanset alder eller formåen. Hun er kompetent og pædagogisk. Det er hendes fortjeneste, at stemningen er uhøjtidelig og afslappet. Noget af det bedste ved disse halve lektioner er, at jeg ikke føler mig forkert eller helt bag om dansen. Det er ok at performe så godt jeg kan. Ved eftertanke er det vist i grunden derfor, jeg primært kommer tilbage.

I morgen vil jeg kunne mærke mine lægmuskler, hvilket skulle være et godt tegn. 🙂

Fitness DK, Strædet kan findes på

Rådhusstrædet 7G

4600 Køge

Men kropsforkælelsen fortsatte lidt senere, da jeg havde bestilt tid til ansigtsbehandling og massage hos Relax Massage i Køge. Her skal jeg bare lægge mig til rette og lade alt det gode ske.

Jeg er kommet sent i gang med at modtage professionel ansigtspleje, og kan ikke forestille mig nogensinde at fraprioritere det. Det er ubeskriveligt dejligt og godt for huden med jævnlige behandlinger. Jeg kan virkelig mærke forskel fra tidligere, og så gør det heller intet, at øjenbrynene samtidig bliver rettet til. Det er som om at hår med alderen vokser i alle retninger.

Jeg vil tro, at jeg har besøgt Relax Massage i godt og vel 1½ års tid, helst med max 2 måneders interval. Kosmetologerne er unge, hvilket jeg den første gang var skeptisk overfor, men lige så hurtigt måtte bide i mig igen, for de er dygtige og omhyggelige. Jeg vælger hver gang luksusansigtsbehandlingen, fordi jeg får både let ryg, nakke og skuldermassage samt håndmassage med i pakken. Det er umuligt at fremhæve det ene frem for det andet, for det hele er skønt. I dag var det Annie, som stod for behandlingen. Annie er indehaver af Relax Massage og på trods af min ovenud tilfredshed med hendes unge kosmetologer, mærkede jeg klart, hvor erfaren Annie er med både massage og ansigtsbehandlingen. Skulle jeg sige et enkelt ord videre, vil det være grundighed. Annie er grundig og ikke nærig med tiden. Min ryg, skulder og nakke er masseret igennem. Mit soltørret ansigt mættet af fed og lækker creme. Jeg er så tilfreds og glæder mig allerede til næste besøg. Det er for mig en personlig oplevelse at besøge Relax Massage.

I dag var en af feriens sidste egen-luksus-forkælelser og har begge min varmeste anbefalinger. 

Relax Massage kan findes på

Borgegårdsvej 1

4600 Køge

For god orden skal jeg nævne, at mit opslag ikke er sponsereret, men skrevet af lyst. 🙂

En mening om “Barré og Massage

  • august 2, 2018 kl. 9:42 pm
    Permalink

    Ihhh hvor lyder det dejligt altsammen!!!! Jeg gik til ansigtsbehandling en gang om måneden i Lux og nød det også. Ingen sagde noget bare nyde. Det er så erstattet af negle og brynfarvning nu

    Besvar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: