Blog – Bogmærker

Små sager

Kender du det, at du får en idé til “en lille ting”? Hvis du er kreativ anlagt, nikker du sikkert genkendende.

Jeg har en svaghed for de små sager, som rummer det hele. De er hyggelige at lave, og giver så megen glæde i farve- og materialevalg. Det er svært ikke at blive glad over de små sager.

Når jeg har tid læser jeg en del og kan sagtens finde på at læse mere end én bog af gangen. Det er ikke helt som med håndarbejde, hvor jeg har mange ting i gang, men så alligevel er det lidt på samme måde. Der skal bogmærker til, for det er en uskik at folde æselører i bøger. Så længe jeg kan huske tilbage, har jeg eksperimenteret med bogmærker. For et par år siden fik jeg de fineste akvarelmalede til og fra mærker på 2-3 julegaver og nænnede ikke at kassere dem. De blev brugt til bogmærker, men efterhånden som året gik, var de fine juletræer og julekugler lidt malplacerede. Jeg er ikke speciel dygtig til at tegne eller male, så noget i håndarbejde var og er stadig oplagt.

Forside billedet er små stofblomster med knap og derefter syet på en klips. Mere enkelt bliver det vist ikke, hvis det skal være en smule interessant. 🙂

Men der er også andre modeller.

   

Hvis jeg skal være HELT ærlig, har jeg endnu ikke kreeret et bogmærke, som jeg er helt og aldeles tilfreds med. Så der arbejdes videre. Måske jeg skulle lave en lille bogmærkeudstilling.

Leave a Reply

%d bloggers like this: