Blomsterbinding

Kursus i blomsterkransebinding

I forgårs var jeg på kursus i blomsterkransebinding. Jeg var meget spændt, for jeg synes at blomsterkranse er noget så fine, men jeg har ikke haft held med selv at binde blomster. Resultatet har i hvert fald lignet noget, der var lyv. Så tilmeldingen til kurset blev gjort med bævende forventning.

Men se nu her. Det gik jo ikke helt skidt.

 Påskedekoration i oasis. 

Den ser pænere ud i virkeligheden. På billedet er det som om, der mangler noget i midten, men ved selvsyn er det anderledes. Det er om ikke andet noget, jeg vil afprøve igen, og næste gang skal stilkene være kortere, så den bliver lidt mindre og gerne lidt tættere.

Bunden krans i lyse og lyserøde farver.

Jeg er så glad for min krans, som tog lang tid at vikle og krævede dyb koncentration. Alle 12 kvinder om bordet arbejdede stille og koncentrerede. Det var hårdt arbejde og når man troede, den var færdig, kunne der stadig rettes lidt og tilføjes en stilk eller buket hist og her.

Jeg glæder mig til at prøve på egen hånd med forskellige blomster og grønt. Men også at lave halve kranse, udendørs kranse, tørrede og i det hele taget lege med materialerne. Det er tidskrævende og selv om Susan, gartneren, er øvet, så har jeg fuld forståelse for, at kransene koster en del penge. Der er mange blomster i en krans, og det tager tid at fremstille. Men den holder også i lang tid.

 

Synet af de bundne blomster gør mig ganske enkelt helt fjollet af glæde. Jeg synes, det er SÅ smukt.

Kurset blev afholdt i @cafeaasen, som ligger ude i skoven, Aasen, i Køge. Stedet er en cafe med galleri. Det var @gartnerensdatter fra Herfølge, som afholdt kurset. Hun kan findes på Instagram og fysisk på Køge Torvedag de fleste onsdage og lørdage. 

Leave a Reply

%d bloggers like this: