Bobak Håndarbejde – Syning Hækling Strik

Bogen Bobak Håndarbejde – Syning Hækling Strik – Begynder

I går trykkede jeg på knappen Udgiv. Bogen er nu udgivet i såkaldt 2. oplag efter et omfattende ansigtsløft. Nyere fotos, andet papirvalg og mere tekst er nøgleordene i opgraderingen. Bogen har været trukket tilbage mange måneder, og jeg troede dengang fejlagtigt, at redigeringsarbejdet var gjort med den ene hånd på ryggen. Bogen var jo skrevet. Men intet redigeringsarbejde er let gjort. I hvert fald ikke grundigt og tilfredsstillende.

Jeg har skrevet en huskeliste til mine redigeringsforløb, men jeg må tilføje flere punkter. Det gør sidste fase så meget nemmere, når en bog skal skrives færdig.

I bogen Bobak Håndarbejde viser jeg noget af det håndarbejde, jeg har arbejdet med gennem flere år. Noget er kun afprøvet få gange, mens jeg stadig er glad for andet og har fat i samme idé den dag i dag. Bogen var min allerførste udgivelse for ca. 2½ år siden. Jeg er enormt glad over at se bogen udgivet og en del af min egen lille bogkollektion.

Der går lidt tid inden bogen kan lånes på bibliotekerne, men jeg tænker, at den allerede nu kan bestilles på Saxo.com.

Herunder ses et foto, som jeg var tæt på at vælge som forsidebillede. Jeg elsker bare runde sager. Men et kig på bogen Samtaler om Strik og Hækling gjorde, at valget blev det andet.

Dejlig dag herfra til dig.

Leave a Reply

%d bloggers like this: