Bøger på ferie-tilbud

Tag en pause med en bog om håndarbejde

Tirsdag og solen skinner. Jeg har besøg af vinduespudser og har sat mig ved spisebordet, så jeg ikke går i vejen. Han tager både ud- og indvendig.

Mine bambusgræsser er klippet ned for vinteren, så jeg er den næste tid i fare for at alle kan kigge ind til mig. 🙂 Jeg skal ikke klage over at bo alene. Græsserne begynder snart at vokse og lur mig om ikke ruderne inden længe er snavsede igen.

Mens jeg gjorde klar og flyttede møbler og ting og sager, så den gode mand kunne komme til vinduerne, fik jeg lyst til at tilbyde køb af mine bøger. Et vinterferie-tilbud. Som sagt, så gjort.

Bøgerne Samtaler om Strik og Hækling, Vimpler, Bobak Håndarbejde, Skønne Tehætter – Dine og Mine, Vidunderlige Tehætter – Dine og Mine kan i denne uge købes direkte hos mig til 175kr inkl. transport med Dao. Skriv en besked her, på mail gittebobak@yahoo.dk eller sms på mobil 40962421. 

Betaling via Mobilpay på 40962421. 

Jeg ønsker dig en dejlig uge, ferie eller ej. 

Leave a Reply

%d bloggers like this: