Boganmeldelse af Stedsans af Claus B. Andersson

Boganmeldelse på Stedsans af Claus B. Andersson

Bogen Stedsans er ikke mere aktuel end lige nu, hvor det er særlig fantastisk at læse om fremmede steder i fremmede kulturer.

Men det er ikke bare en tekst, en bog du læser i pauserne. De malende beskrivelser og stemninger suger dig ind i historierne og efterlader dig med en følelse af, at du faktisk var med på rejsen i hver en oplevelse. Det er godt valgt at skrive i nutid.

Er du bare lidt sprognørdet blandet med en god portion verdensnysgerrighed, er bogen en skattekiste af aha oplevelser, så rig på sanselige billeder, der vækker egne rejser til live og skubber til den inderlige længsel efter at rejse mere. Tænk at rejse i fodsporene af Claus Andersson og vitterlig møde mayaerne, khmererne, nabatæerne og de gamle ægyptere og grækere. Jeg melder mig gerne.

Bogen er mættet af oplevelser og måske kunne den sagtens have været 2 bøger, men den er samtidig helt perfekt, som den er. Det var en fornøjelse at læse den, jeg føler mig beriget både geografisk, kulturelt og åndeligt. Virkelig godt skrevet med fine detaljer hele vejen igennem.

Leave a Reply

%d bloggers like this: