Boganmeldelse

VERA af Laura Kastell

“Boganmeldelse af titlen Vera af forfatter Laura Kastell ”En fin lille bog” tænkte jeg, da jeg sad med bogen i hånden første gang. Efter de første 4-5 sider havde jeg lyst til at læse bogen færdig med det samme.

Skrivestilen er let og lys. Fortælleren skriver i en eftertænksom tone og stiller spørgsmål, som læseren selv kan reflektere over. Bogen er skrevet som brevform af den unge pige, barnebarnet, der skriver til sin elskede farmor, som er gået bort. Vi hører i flæng om farmorens liv set med den unge piges øjne. Det kunne have været spændende at høre indgående om familiens liv og personligheder, ligesom der bogen igennem skrives om en hemmelighed, men som desværre aldrig fortælles. Netop dette efterlader en tom følelse ovenpå et ellers godt tema med familiedramaer, som vi alle kan genkende og spejle os i.

Laura Kastell har god skrivestil, ordene kommer let. Forhåbentlig kommer der mere fra hende med meget mere historie og detaljer. En “lille” bog skrevet med store tanker bag. For det gives 2 stjerner. ”

Leave a Reply

%d bloggers like this: