Boganmeldelser

Jeg har sagt ja til at være boganmelder for Forfatterskabet.dk. Noget jeg er ret glad for, for nu at sige det på en stille og rolig måde. I dag har jeg skrevet den 2. boganmeldelse og udgivet på Saxo.com og Goodreads.com

Jeg har endnu en bog liggende til anmeldelse. Det er en børnebog og en julekalenderbog. Noget helt andet end de to forrige bøger. Jeg regner med at gå i gang med læsningen i aften. Evt. gå en halv times tid tidligere i seng. Nå den er læst færdig og boganmeldt, bestiller jeg flere bøger til læsning. Fuldstændig fantastisk aftale.

Forfatterskabet er et bogforlag bestående af to tvillinger. De er selv forfattere, og jeg er spændt på at læse noget af deres arbejde. Deres skrivestil fortæller noget om dem selv. Jeg er altid nysgerrig på nye mennesker, hvad enten det er deres musiksmag, deres erhverv eller f.eks. hvad de læser eller skriver.

Jeg har samtidig signet ind på Forfatterskabets Forfatterskole. Det er et online forløb, som kan foregå i mit eget tempo. Konceptet er godt tænkt og passer sikkert mange mennesker. Inklusiv jeg selv.

Der er spirende arbejdsdisciplin i mit lille hjem. Jeg håber på at kunne vedligeholde stilen, så den bliver en god vane. Jeg holder meget af gode vaner.

Det var alt for nu. Jeg ønsker dig rig fordybelse i kvalitetslitteratur.

Leave a Reply

%d bloggers like this: