Bogen Samtaler om Strik og Hækling

Tak til Norge, Australien, Congo og Østrig

Som har været hyppige gæster på Bloggen den sidste uge. Spanien og Holland har også været forbi, og jeg bliver så glad over at nå langt ud i verden. Skønne Danmark er stadig mest repræsenteret, hvilket jeg er allermest glad for. TAK af forfatterhjertet.

Koushi Strikke Guru er medvirkende i bogen Samtaler om Strik og Hækling. Koushi har en lang, sjov og rørende historie i bagagen, som gav hele 10 flotte sider i bogen.

Når jeg kigger i min første publicerede bog, bliver jeg helt enormt stolt og glad over resultatet, men også glad ved tanken om det store arbejde, som bogen krævede. I mere end et år interviewede jeg kvinder og mænd rundt om i Danmark alle med glæden og passionen for garn som fællesnævner. Den ene samtale tog den anden, for jeg havde ikke i min vildeste drøm forudset, hvor meget garn, strik og hækling har på samvittigheden – i allerbedste forstand.

Samtalerne er personlige og delt mellem mennesker, der arbejder professionelt med garn, som hobby eller mennesker, der brændende ønsker, at det kan blive en levevej.

Garn, strik og hækling samler mennesker. Det inspirerer, inviterer, heler sindet, skaber glæde og begejstring og meget mere. Jeg er enig med Koushi.

“Der er kæmpe inspiration at hente i mødet med andre passionerede mennesker.”

For nylig blev jeg spurgt, om det ikke var kedeligt at blive ved med at reklamere for mine bøger. Jeg tror faktisk, at det var ordet trættende, som blev brugt. Til det kan jeg helt enkelt svare; Nej, det er ikke trættende eller kedeligt. Da jeg valgte at udgive bøger på egen hånd gennem SAXO, indvilgede jeg samtidig i at gøre alt, der har med at skrive, redigere, betalæse, udgive og reklamere for mine bøger. Og jeg elsker det, det hele. Jeg bliver ikke træt af at fortælle om bøgerne, som alle er noget særligt og står for en ganske særlig periode, mens bogen blev skrevet.

Samtaler om Strik og Hækling udkom i 2019 og blev skrevet i en stemning af frydefuld forventning og en viden om, at dette kun var begyndelsen. Bogen kan bestilles her eller hos Saxo.com

Leave a Reply

%d bloggers like this: