Bogen Vimpler er udkommet

Så blev der ro over land. Bogen Vimpler blev sent i aftes udgivet på SAXO. Det må briste eller bære. Jeg har en fornemmelse af, at man kan blive ved med at finde små ting, der kan redigeres. Ting, der ikke er nødvendige og som i værste fald ændrer på alt det andet, som sidder i skabet.

Hvordan har det været, at skrive en håndarbejdsbog? Hmm.. Den overordnede beskrivelse må være; spændende. Fordi der har været udfordringer hele vejen igennem, som jeg skulle løse og fordi jeg har lært mange mennesker at kende. Jo, det har været spændende og har holdt mig på tæerne, da jeg stædigt ville lykkes med projektet.

Vimpler blev på 79 sider og kan om få dage bestilles på SAXO til 159kr. Eller du kan bestille hos mig, hvilket jeg vil være glad for.

I bogen finder du billeder på vimpel-eksempler, vejledninger, tips og overvejelser, der kan være fornuftige at inddrage i fremstillingen. Ind imellem er der korte historier om f.eks. de steder, jeg har fotograferet vimplerne. Jeg synes, det er blevet en fin bog til inspiration og som redskab til at prøve noget nyt.

God fornøjelse

Gitte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: