Bornholm

Håndarbejde i naturen 

I går var jeg en sviptur på solskinsøen Bornholm.

Jeg elsker Bornholm, der er så forskellig fra noget andet sted i Danmark. Det siges, at solen altid skinner på Bornholm, i går var ingen undtagelse. Høj flot, blå himmel og bagende varmt. Men Østersøen er tilsyneladende altid i oprør i større eller mindre grad.

Jeg havde gerne klatret helt ned, tættere på vandet, men mine ankler har stadig mén efter forstuvninger, så jeg stod i behørig afstand. De gule karryfarver sammen med klipperne, det grønne og havet ser fantastisk ud i virkeligheden.

Min plan var at fotografere håndarbejde og et par stykker kom da også i kassen. Men selv om Bornholm byder på stribevis af fabelagtige spots, tager det tid at opnå det helt rigtige. Herunder ses et par, som måske skal med i bogen om strik og hækling.

 

 

   

Som sagt er Bornholm en skattekiste af fotomotiver, og jeg tror aldrig, man kan blive færdig med at knipse billeder på øen. Jeg ville gerne have rigtig god tid kun til foto og detaljer, men i går erfarede jeg en ny erkendelse. Det skal ikke være i højsæsonen! Følelsen i Gudhjem og Svaneke af flere mennesker end på Strøget i København var overvældende. Jeg foretrækker stemningen senere på sæsonen, også selv om en del butikker holder lukket. Turismen er velundt og sikkert livsnødvendigt for mange mennesker på øen, men kan man vælge, foretrækker jeg september eller april, maj måneder.

Jeg ved ikke, hvornår jeg ser Bornholm igen, men jeg håber at det bliver inden så længe. På snarlig gensyn kære Bornholm. Jeg vil have det for øje, når jeg fortsætter mit arbejde med håndarbejde.

   

Leave a Reply

%d bloggers like this: