Brev til L

Tidligt i morges vågnede jeg op og vidste, at noget forunderligt var sket.

Sent i aftes mødte jeg L. Han kom til mig og spurgte, om jeg ville have en pause. Det ville jeg gerne, men gik hurtigt tilbage, lod hånt om ørepropperne, og vi indledte en lukket samtale, med øjenkontakt i den lille times tid, som samtalen varede. Da lyset i salen tændtes, var det med en vis ærgrelse over at blive afbrudt. Jeg kunne have lyttet og talt til den lyse morgen. Men pyt med det. Den intense time var essensen af noget stort og betydningsfuldt. Den hemmelige, mættede eliksir af varme sev direkte ind i hjertet. Jeg følte mig let og mildt lykkelig.

De gange, hvor et møde mellem to mennesker fra første færd er noget ganske særligt, er et helhjertet møde. I mødet ligger et kæmpe landskab, der inviterer til fjerne ture, hvor der konstant anes nye veje. Dialogen er fuld af modsætninger. Det er som en samtale, der allerede har været længe i gang, og på den anden side er ny og uberørt. Det fængslende ligger i alt det ukendte i mødet, men det mest interessante er, hvad som gør, at to mennesker drages mod hinanden. Da jeg i går så L tidligt på aftenen, mødtes vores blikke på lang afstand. Min hukommelse, der ellers er som en hullet si huskede, at jeg for nok et års tid siden bemærkede ham i selvsamme rammer som i aftes. Dengang fik jeg ikke muligheden at tale med ham.

Et helhjertet møde handler ikke nødvendigvis om erotik. Det handler om at mødes på et tidspunkt, hvor begge er tunet ind på samme kanal. Det drejer sig om kommunikation på et plan, hvor ord ikke uafbrudt er nødvendige, og det handler om, at begge har lyst at være tæt i den andens nærhed.

Så kære L. Tak for mødet i aftes, det skete uforudset. Dit nærvær vækkede mig, og jeg er højtflyvende i dag. Du spredte en varme og glæde, jeg ikke var bevidst om, at jeg savnede.

Jeg håber, at vi mødes igen.

 Ps. Brødbilledet har en forbindelse til teksten, jeg gerne vil holde privat.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: