Broderier, Titler og andet småtteri

Brainstorm

For Gud ved hvilken gang vil jeg kaste ideerne op (ikke ud over dig) og se om det kan skabe mere klarhed over mit projekt “skrive-dagbog-eller logbog”- eller noget helt andet. Jeg er faret vild i mit manuskript. Vejen er blind.

Jeg har købt ISBN nummer og dermed retten til at udgive min bog om mit håndarbejde. Hvorfor mon det så er gået i stå?

Manuskriptet har været inddelt i måneder, et slags årshjul.

Manuskriptet har haft omdrejningspunkt i velkendte emner, som jeg er glad for at arbejde med.

Manuskriptet har været inddelt i håndværkstype, men blev hurtigt forkastet. Det er bare for kedeligt.

Manuskriptet er brudt op, slettet, genopstartet, plukket i, sorteret i, lagt til, skrevet historier osv. osv. Men det er ikke rigtigt. Jeg er ikke i hak.

Tvivl og spørgsmål står i kø, frustrationen vokser. Billedelen er et kapitel for sig – selvfølgelig er den det. Jeg tror, at jeg er kommet frem til, at jeg er træt af de mange små fotos. Jeg vil hellere have store helsidefotos og papiret skal være … nej, jeg ved det ikke. Men vil jeg have opskrifter med? F.eks. med mit eget bagværk… marmelade… salater … Det er for mig også en del af mit kreative sind. Men spørgsmålet melder sig hurtigt, om markedet ikke allerede er mættet af disse feel-good bøger?

JEG VED DET IKKE.

Noget af det, jeg … i dag – LIGE NU – vil have med i bogen ses her:

 

I virkeligheden har jeg 1000-vis af fotos, der kunne være med, hvis ellers billedkvaliteten var god nok.

Hvad jeg er HELT sikker på er, at jeg vil arbejde på mine igangværende manuskripter i denne ferie. Jeg bruger enormt lang tid på at forberede mig, så der ligger mange timers arbejde klar. Det er bare at gå i gang med at samle puslespillet. En af de seneste brikker er en lille luksussag, som jeg i sidste uge modtog med posten. Nemlig et fint sponsorat fra @ikastetiket, der sendte mig en lille kasse med lækre sager, jeg selv har udvalgt. Jeg er enormt glad for den fine gestus og tillid, som viser mig. De har oven i købet meldt sig som køber af bogen, når den er udgivet. 🙂

En strikket klud i 2 tråde bomuld. En lille etiket i læder med 100% kærlighed fra #Ikastetiket skal sys på forneden. Det giver lige en prik over herligheden. 

Arbejdet kalder! Kan du have en dejlig torsdag i sommervarmen. Jeg kan godt bruge lidt klap på skulderen og et “Det skal nok gå! Din bog bliver helt som den skal være.” Held og Lykke er også fint. Tak på forhånd.

PS. Der kan vel også være lidt fra havelivet med… ? 

Leave a Reply

%d bloggers like this: