@ByMathiasen

Omtale af @ByMathiasen v/Nanna Vestergaard Madsen

 

Hvem er Nanna Vestergaard Madsen?

Jeg er en kvinde på 33 år fra Nordjyland, der aldrig havde troet jeg skulle finde glæden i at sidde og nørde perler, som jeg gør i dag. Til hverdag er jeg pædagogstuderende og bikefit instruktør, og elsker når der er fart på, lige så meget som jeg elsker, når alt praktisk og husligt arbejde er lavet, og jeg kan sætte mig og komme helt ned i gear i selskab med perlerierne. Perlerne kan virke afstressende på mig og giver mig en helt særlig ro.

Hvem er Bymathiasen?

ByMathiasen består i dag af min mor, som primært laver øreringene og vævede armbånd, min søster som laver hæklede armbånd + ringe og jeg selv der laver både perlearmbånd, tassels, ankelkæder og halskæder.

Hvad er historien om @bymathiasen?

ByMathiasen startede for snart 3 år siden, som et lille tidsfordriv med forkærlighed for perler. Jeg havde på daværende tidspunkt noget tid jeg ikke vidste hvad jeg skulle bruge til – og det blev til ByMathiasen, det har udviklet sig fra jeg blot lavede simple tassels – til et endnu større sortiment som rummer både tassels, øreringe, halskæder, ringe og forskellige slags perlearmbånd – der er nærmest ikke det man ikke kan få lavet, hvis man som kunde har særlige ønsker til design.

Bliver smykkerne fremstillet i Danmark?

JEPS! Alle smykker bliver lavet i hånden – af os selv her i Danmark. Det er en del af hele processen – vi laver smykkerne fordi vi synes det er hyggeligt, og fordi vi på den måde selv kan kvalitetstjekke smykkerne inden vi sender afsted til kunden.

Har du drømme for @bymathiansen, eller er alt fint som det er?

Det er altid fedt at vækste – uden tvivl, og jeg elsker også, når der kommer flere følgere til. Vores platform er primært på Instagram og Facebook, hvorfor branding selvfølgelig er vigtigt! Det vigtigste er at det forsat er hyggeligt at sidde og producere. Det skal ikke være en stressfaktor, hvis der fx ligger 20 ordre og venter på at blive produceret; så er det IKKE hyggeligt eller afstressende. Men jeg synes egentlig, der er en rigtig fin balance i forhold til vækst, udbud og efterspørgsel lige nu. Det er en faktor jeg altid selv har indflydelse på i form af annonceringer eller særlige tilbud.

Er arbejdet med perler som at lege?

Jaah, det kan man godt sige – fx finder jeg inspiration alle steder. Den anden dag så jeg et par pyntepuder i 2 virkelig fine farver, som bare passede så fint sammen, og tænkte straks ”jeg skal lave et sæt armbånd i de farver!”

Taber du en gang imellem de små perler på gulvet?

JA! Det er sket et par gange efterhånden, og så plejer jeg at gå væk fra perlerne lidt, for ellers smider jeg det hele på gulvet, fordi jeg bliver så træt af det!

Kan du fortælle noget om farver?

Jeg har ikke mere forstand på farver end så mange andre – men jeg eksperimentere og finder inspiration alle steder – og tit og ofte er det kunderne selv der har særlige ønsker til farvekombinationer, som viser sig at være en succes.

Drømmer du om perler om natten?

Nej – men jeg er stået op mange gange efter jeg er gået i seng, fordi jeg er kommet i tanke om en farve perle jeg er løbet tør for, og hellere må få bestilt hjem – ikke at den kommer hurtigere hjem ved, at jeg bestiller den sent om aftenen, men det giver ro 😊

Vil du give et godt råd eller tip til nye iværksættere?

Hvis du tror på det – så gør det! Og brug dit netværk! Instagram er så taknemmelig en platform i forhold til branding og marketing – det er nemt at dele og blive inspireret.

ByMathiasen kan findes på Instagram og FaceBook

eller mail bymathiasen@outlook.dk

Eksempler på Tassels

Leave a Reply

%d bloggers like this: