Copenhagen Skincare v/Martin Christensen

En decemberdag på Falkoner Allé fik jeg uventet foræret et par timer, da min kaffeaftale desværre var nødt til at aflyse. Ubeslutsomheden fik ikke lov at fylde længe i kulden, og jeg spadserede raskt forbi butiksvinduerne uden andet formål end at nyde Frederiksberg.

Jeg standsede ved nr. 50 og overvejede en spontan forkælelse her op til jul. Copenhagen Skincare, stod der på de store vinduespartier, der samtidig gav kig ind til Klippestuen Z, en større frisørsalon. Det skal indrømmes, at en god veninde havde talt rosende om Martin Christensen, der er indehaver af Copenhagen Skincare. Min veninde havde gennem længere tid anbefalet mig at få ansigtsbehandling her, så helt tilfældigt var det ikke, at jeg stod foran nr. 50.

Indenfor i varmen mødte jeg Martin Christensen, og befandt mig med det samme godt tilpas. I de hyggelige og rolige lokaler talte jeg med Martin om han havde tid til en kropsmassage. Det havde han heldigvis et par timer senere og det er oprigtigt, når jeg  siger, det blev den bedste massage nogensinde. Mine muskelspændinger blev løsnet og fandt ro, ligesom jeg nød Martins professionelle og nærværende måde at arbejde på. Jeg oplevede behagelige rammer, lavmeldt musik og mest af alt Martins personlighed. Jeg havde fuld tillid til aftalen.

Jeg gik derfra sidst på eftermiddagen, helt afslappet og glad. Jeg vidste, det ikke var sidste besøg på Falkoner Allé 50. I øvrigt var prisen mere end retfærdig, hvilket selvfølgelig også er med til at jeg bestiller tid igen. Da jeg kom hjem gik jeg ind på www.CopenhagenSkincare.dk og købte et gavekort til en julegave. At kaffeaftalen blev udsat, betød til sidst intet. Snarere tvært imod.

De ringe kopier af fotos tager jeg uforbeholdent på mine skuldre. Klik for at forstørre.

Jeg giver min varmeste anbefaling til

Copenhagen Skincare v/Martin Christensen

Falkoner Allé 50, 2000 Frederiksberg

Tlf. 20875919

Er også at finde på Facebook.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: