Dagens 3 Påskønnelser 16/35

God formiddag. Stadig ramt af gårsdagens dvale og mere træt nu end da jeg gik i seng. Faldt først i søvn tidlig morgen, da tankerne kredsede om vi menneskers kærlighedsforhold. Hvor er jeg selv henne i kærligheden, sexen og venskabet? Når de tre ting ikke går hånd i hånd, er det tre massive dele, der skal plejes for at bevare den indre balance. Det kan være anstrengende. Hvad gør du?

I dag vil jeg påskønne at

 • Arbejdet ikke nødvendigvis fylder så meget, så jeg fortsat kan køre i lavt gear.
 • At allergien og trætheden kan afhjælpes med søvn.
 • At efter matte dage kommer vågne dage.
Nabokatten Troels, der sad på måtten og ventede, da jeg åbnede døren.
Selvsikkert spadserede han ind med mig i rumpen, gennem stuen og ventede til jeg åbnede havedøren. En kortere vej end at gå udenom huset.

En mening om “Dagens 3 Påskønnelser 16/35

 • juni 11, 2018 kl. 12:04 pm
  Permalink

  Kære Gitte
  Det er sådan en fornøjelse hver dag at læse dine historier, tanker og påskønnelser. Meget berigende.
  God bedring.
  ❤️❤️Conni-Sophia

  Besvar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: