Dagens 3 Påskønnelser 17/35

Jeg nyder at skrive mine påskønnelser. Hver dag summer jeg over, hvad jeg er glad for. Der er dage, hvor det kommer fra morgenstunden, andre op af dagen. Min hverdag er enkel, der sker ikke imponerende dramaer og heldigvis for det. Påskønnelserne kan nok læses som gentagelser, hvilket de vel også er. Men jeg har under denne øvelse fået øje på flere detaljer, hvilket jeg påskønner. Ha ha..

I dag påskønner jeg sådan helt stille og roligt at:

  • mine få venskaber er af forskellig karakter, men alle båret af en fællesnævner, nemlig lysten til venskabet.
  • mine venskaber er lige værdifulde, hvad enten vi kredser om fine kager eller the af papkrus
  • jeg hviler i “det hele”.

 

Tak fordi du læser med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: