Dagens 3 Påskønnelser 23/35

Halløj igen. Måske jeg er “opdaget” i min skulken de sidste par dage fra Dagens Påskønnelser, men her er jeg så igen.

Dagene går lidt rap i rap, jeg synes den seneste tids svigtende energi begynder at vende tilbage. Jeg tiltænker den kommende sommerferie som gulerodsmotivator.

Jeg var ved vandet i aftes og havde ikke opdaget at klokken faktisk var 22, da min lille klokkealarm bimlede, for at minde mig om at gå i seng inden så længe, så jeg kan være frisk dagen efter. Jeg er helt med på, at der er knipset tusindevis af solnedgangsbilleder, men her kommer alligevel dagens 3 påskønnelser:

  • Det gør mig så glad i det lille låg, at vi bor i så smuk en verden. Se billede.
  • At jeg har spændende litteratur ventende.
  • At en gammel, lille, ven bankede på i går for at genoptage vores ugentlige møder. So Nice.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: