Dagens 3 Påskønnelser 24/35

Torsdag. Klokken er 7.26 og jeg har et par timer til rådighed inden job.

Mit fokus er i disse dage helt ubevidst rettet mod bøger. Jeg “opdager” boganmeldelser, kigger på bogforsidernes illustrationer og i aftes fandt en lille bunke bøger vej ud af bogreolen. En gang imellem skal der luges ud. Helt ærlig har jeg ikke åbnet disse bøger i maaange år. Nu ryger de til genbrugsbutikken. Sammen med en pose tøj og to køkkenskåle. I dag påskønner jeg følgende:

  • At min skrantende computer ser ud til at have en god dag. Åbnede hurtigt og overførte billeder uden tøven.
  • At den officielle arbejdsdag ikke fylder meget i dag.
  • At skønhed kommer i mange varianter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: