Dagens 3 Påskønnelser 31/35

Onsdag og som det ses på billedet, sker der noget i denne varme. Selv dyrene er påvirket. Nogen vil gerne kigge på, mens andre fortrækker. Der er flere paralleller til menneskelivet.

De sidste morgener har jeg været tidligt oppe og taget fat om lidt besynderlige ting så tidligt på dagen. I går morges vågnede jeg lidt over 6 og summede længe over de to muligheder; stå op, blive liggende. Indtil jeg troede, at jeg hørte skraldebilen nærme sig og huskede, at jeg ikke havde sat skraldespanden ud til vejen dagen før. Op jeg sprang og med et snuptag var jeg i shorts og t-shirt. Ud til vejen med spanden. På vej tilbage begyndte jeg at hive ukrudt op mellem småstenene i indkørslen. Det er sådan et stykke arbejde, der aldrig er færdigt. Lige meget hvor meget og hvor længe jeg er krumbøjet over totterne, er der lige en mere og en mere. En gang tog jeg mig af, hvordan min bagdel strittede til skue for naboerne, det gør jeg ikke længere. Jeg har fokus på ukrudtet.

I dag var jeg også tidligt oppe for at drikke vand og åbne vinduer. Men jeg lagde mig igen. Fladt og i Evakostume på madrassen. Det er så varmt. Jeg er i færd med at renskrive et interview om en mand, der har gået Caminoen hele 2 gange. Det er en langsommelig process. Jeg kan være i skriveflow en halv times tid, så roterer jeg rundt på stolesædet. Det er for lavt, det er for højt, puden er varm, jeg mangler min fodskammel, mine øjne flimrer og sådan er der noget hele tiden. Min ryg stivner af det stillesiddende arbejde. Jeg rejser mig og sætter mig. Heldigvis er jeg over halvvejs og jeg tror, det bliver et godt resultat. Jeg kommer tæt på personen, jeg har interviewet, når jeg renskriver og redigerer. Hans stemme er i min øresnegl og jeg bemærker hans pauser, hans latter og husker, hvordan han så skævt til siden, hvis han blev forlegen. Det er en privat oplevelse at fortælle om sit liv. Dele bliver betroelser.

I dag påskønner jeg

  • at der trods dalende besøg på min blog, trods alt er besøgende.
  • gårsdagens samtale med mit barn
  • at jeg senere i dag skal på tur, på besøg, hvor “samtalen” mellem os bliver noget vi har glædet os til.

Dejlig onsdag til dig og tak fordi du læste med.

Kat i eget hjem, hvor hun betragtede verden lidt på afstand. Det behov kender vi vist alle til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: