Dagens 3 Påskønnelser 33/35

Lørdag aften. Det har været en dejlig dag. På billedet kan du se, hvor jeg i øjeblikket sidder hver formiddag og arbejder. Ved en 14 tiden har solen sneget sig så tæt på, at jeg skal bruge unødig fokus på at se skærmen ordentligt. Så fortrækker jeg mig eller laver noget andet.

Jeg har været på cykeltur i dag, igen. Denne gang var jeg bl.a. ude på Åsen, hvor jeg fandt en labyrint, som grundet hækkehøjden var svær at fotografere. For det kan vel ikke være min højde, der fejler noget..

Jeg påskønner i dag:

  • Invitation til “kommer-du-ikke-lige-forbi-og-sludrer-lidt?
  • Min overdejlige cykel
  • At arbejdet med de sidste interview skrider frem.
Min formiddagsarbejdsplads

Min cykel

Labyrint på Åsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: