Dagens billede 18. september 2018

Jeg mener, at jeg har brugt forsidebilledet tidligere, men jeg er vild med det. Faktisk så begejstret, at jeg overvejer at få det forstørret og printet ud. Det gør mig glad og varm ved tanken om, at jeg bor så smukt et sted. Jeg synes, det afspejler skønhed og lækker natur.

 

Denne uges arbejdsdage har været en blandet fornøjelse. Den gode side har været at opleve, hvor professionelle og gode kolleger, jeg har. Det er bestemt ingen selvfølge, og jeg er taknemmelig.

Jeg er først færdig nu med dagens arbejde, klokken er kvart over 22 aften. Det er for meget. Men jeg har besluttet at nedfælde mine tanker om positive ting, der er i vente. De kommer her:

  • På søndag skal jeg fejre min yngste datters fødselsdag med familien. Det glæder jeg mig meget til.
  • Om små to uger skal jeg på strikkeudflugt i København med en veninde. Noget, der ikke er prøvet før og som jeg glæder mig til. Vi skal se på garn og strik, og vi skal selv strikke. Intet andet. Luksus.
  • Jeg overvejer kraftigt at bestille et par dages ferie i efterårsferien.
  • Jeg glæder mig til at være hjemme og slippe arbejdet og VÆRE i mit hjem. Lige meget om det er oprydning, rengøring eller afslapning. Bare at være hjemme.
  • Jeg glæder mig til søndagseftermiddag med håndarbejdsdamer. Ude og hjemme.
  • Jeg vil bage OG … jeg håber på snart at få et nyt interview. 🙂 Hvem har noget på hjertet?

Tryk på billederne for at forstørre.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: