December

Sikken en jul, sikken et år, der snart er gået.

Sådan kan du sikkert også sige, for selv om vi måske ikke lever i ren overflod, har vi det godt.

Det har været et begivenhedsrigt år, i perioder nærmest hæsblæsende med for lidt søvn og ro til at følge ordentlig med. Men det endte godt og et gammelt ønske om at udgive en bog gik i opfyldelse. Det blev til hele tre bøger i rap, hvor den ene lå klar i skrivebordsskuffen og de andre to skrevet og skabt over 1½ års tid.

Det, at arbejde med en hjertesag blev en overraskende, berigende oplevelse. Tilfredsstillelsen ved at beskæftige sig med noget vigtigt over længere tid, var inspirerende, lærerigt og altopslugende på en og samme tid. Fantastisk energi, som endte i mål her i efteråret, hvor bøgerne udkom.

Noget andet vigtigt, som har fanget opmærksomheden og er blevet en nødvendig vane er yoga. Noget så simpelt som at stå på et ben er udfordringen. Eller stå med hovedet nedad. Det lyder ikke af noget særligt, men det er det. Udfordringen fortsætter i det nye år. Jeg VIL blive bedre til det.

Har du haft et år med særligt indhold? Er der sket noget nyt i 2019, som du gerne vil fortsætte med i 2020? Hvis ikke, er det måske i det nye år, at du sparker forbeholdene til side og giver dig i kast med noget, du brænder for. At vove pelsen er ikke uden omkostninger, men det hele værd.

Jeg skal gerne indrømme, at jeg er en smule træt. Når jeg kigger tilbage var 2017 et specielt og rasende travlt år, mens 2018 uden de større udsving. 2019 har været skønt, travlt og virkelig spændende på en god måde. 2020 må gerne blive lige så lærerigt og interessant, men i et gear lavere og bedre overblik. Som en ven sagde til mig den anden dag; “Du trænger måske bare til lidt fred.” Det lyder som sød musik i mine ører. Lidt fred er godt og alle forundt.

Billedet er valgt, fordi kunst også har fyldt en del dette år. Kunst er mange ting og vil fortsat have en stor plads her i hjemmet. Måske endda mere end nu. Elefanten er klippet så fint af små barnehænder, mens busten er købt som ny.

Herfra ønskes gode sidste dage i dette år. Nytårshilsen kommer senere.

Leave a Reply

%d bloggers like this: