Det forhåndenværende

Sorry, only in Danish.

Dette bliver en kort blog.

En gang imellem bliver jeg spurgt, om jeg vil sy en variant af noget, jeg har postet på de sociale medier. Jeg siger mig ikke fri for smiger, når sådan en henvendelse dumper ind i posten. Men det er fulgt af forsigtighed, for det er stort set umuligt at læse en afsenders ideer og tanker om resultatet og efterleve dette. Der sker også noget andet i min arbejdsproces. På en eller anden måde er det ikke så sjovt at fremstille noget, hvor jeg ikke er sikker på modtagerens reaktion, og hvor materialevalg er dikteret.

Så… Dét, jeg vil sige er; Jeg tager hjertens gerne imod forespørgsler på et produkt, hvis det er et konkret ønske om f.eks. farver, blomster, striber, tern, eller ensfarvet. Bare jeg derefter kan få lov at vælge i de materialer, jeg nu har. For jeg har et pænt udvalg af materialer, som er nøje udvalgt af kærlighed til netop farven, mønstret, tern eller striber. Min glæde ved at sy og i det hele taget arbejde med håndarbejde begynder ved materialerne.

Jeg er glad for at forære eller sælge mit håndarbejde og har efter flere år fundet et fornuftigt prisleje. Priser, der ligger et godt sted mellem foræring og kostbart. Jeg syr, strikker og hækler på hobbyplan og ved, når noget er tip top, mens andet kunne være bedre. Ønsker man et strømlinet produkt, skal man finde et andet sted at handle og formodentlig til en anden pris.

At bruge Det Forhåndenværende er et udtryk, jeg holder af at leve efter. Brug, hvad jeg har ved hånden. Udvalget er rigeligt, og der er vel også en vis grad af bæredygtighed i tankegangen.

Det var alt for i dag. 🙂

Leave a Reply

%d bloggers like this: