Det Lille Vejbibliotek

God dag til Det Lille Vejbibliotek

Så fik jeg taget mig sammen – og samlet mod – til at offentliggøre mit lille vejbibliotek.

Jeg har længe summet over ideen, og måtte vende mine tanker og mange forbehold med min skriveveninde, Solvejg, inden hun fik mig overbevist om, at NU skulle jeg bare sætte bogkasserne ud til vejen.

Mine forbehold handlede om, hvad naboerne mon ville sige? Om det var for underligt, i et relativt nyt villakvarter, at stille gamle bøger ud til vejen? Er det ikke noget, som man kun gør på landet?

Jeg spekulerede mig rundtosset og gjorde intet ved sagen. Til sidst tænkte jeg: Hvad er det værste, som kan ske? Jeg kom frem til, at det værste ville være, at alle bare gik forbi uden at stoppe op og kigge på bøgerne. Jeg blev enig med mig selv om, at jeg burde bide al skam i mig, og få sat kasserne ud.

Som sagt som gjort. Jeg siger bare, at lykken var i hus, da jeg få minutter efter så min genbo stå foroverbøjet bøgerne. Han kunne ikke se mig og gav sig god tid. Jamen altså …. skuldrene kom ned, der var glæde i mit lille hjem.

I dag er bogkasserne igen sat ud, for nu 3. gang og et lille skævt flag er sat ved. Jeg har tænkt, at det kunne være sjovt, hvis jeg kreerer mit eget flag.. et eller andet med en bog, bøger, en kop kaffe, et glas vin eller i den stil. Kan du se det for dig?

Vel…. det var introduktionen til mit Lille Vejbibliotek. Hvad synes du om det?

Leave a Reply

%d bloggers like this: