Det store i det små

Personlig glæde

“Jeg har solgt 4 Nålepude-bøger”, fortalte jeg glad min datter for et par uger siden. “Jeg tror, det er til et bibliotek”, fortsatte jeg og blev afbrudt af Anna, der svarede, at det havde jeg fortalt den anden dag. Nå, ok – ja, der sker ikke så meget her, og det var kun 3-4 dage siden, at vi havde talt sidst, Anna og jeg.

Det er selvfølgelig ikke revolutionerende at sælge 4 bøger og bestemt ikke noget, jeg kan holde en fest for. Det sker dog ikke så tit, at jeg sælger 4 af den samme bog på én gang og til samme køber. Men jeg bliver så glad. Hvor er det bare skønt, at nogen har fået lyst til at investere i mit arbejde. 1000 tak for det.

Når et bibliotek vælger at indkøbe et eller flere eksemplarer af mine bøger, bliver de læst igen og igen af mennesker med interesse for håndarbejde. Der er flere bøger, som jeg har lånt adskillige gange, fordi der var detaljer, jeg havde brug for at kigge på endnu engang. Jeg tænker, at andre bibliotekslånere har det på samme måde.

I Vidunderlige Nålepuder – Dine og Mine finder du 50 nålepuder, alle unikke i deres eget udtryk. Bogen koster 200kr, men jeg matcher naturligvis prisen, hvis den kan findes på nettet til en bedre pris. Når du handler hos mig, signerer jeg bogen, hvis du ønsker det. Bogen kan sendes eller hentes hos mig.

Tilbage til de 4 stk. Tallet er måske ikke så stort, men om det kun var en enkelt bog, betyder det meget for mig. Jeg kan ikke klage over den modtagelse, som mine bøger har fået, bestemt ikke. Jeg har solgt mange her i Danmark, men også til Island, Sverige og en enkelt til Grønland. Det gør mig stolt og ydmygt glad.

Herunder ses bogen med et par af nålepuderne. De er fotograferet på en skramlet, gammel kommode, jeg for nylig hentede i mit nabolag. Heldige mig.

Leave a Reply

%d bloggers like this: