Detaljer

Jeg er glad for detaljer.

Som blogger er jeg anbefalet af andres erfaringer, at gøre det kort. Folk gider ikke læse lange indslag, nogle mennesker læser kun overskrifter – siges det. Jeg ved det ikke.

Jeg er med på, talemåden Less is More. Det kræver intelligens og skarphed at fortælle en pointe uden lange forklaringer. Det samme gælder for modtageren. Men er det for kort, bliver det overfladisk og dét bryder jeg mig ikke om.

Billedet på denne blog er af stofblomster. Omhyggelige cirkler tegnet med blød blyant, klippet ud, syet og foldet til en blomst for til sidst at få hæftet en knap på begge sider. Målet er en anderledes guirlande. Arbejdet kan ikke gøres hurtigt. Jeg nyder processen og synet, når de som her flyder mere eller mindre tilfældigt på min græsplæne.

Jeg skriver på en bog i øjeblikket om flag-guirlander. Det er en opgave, der tager meget tid. Guirlanderne skal først fremstilles og siden fotograferes så smukt som muligt. Herefter kommer arbejdet med at få det hele sat sammen til en lækker bog med billeder, forklaringer og små historier. Jeg er vild med arbejdet, som er en fritidsinteresse. – Det må være tilstrækkeligt for i dag.

God torsdag til dig. Tak fordi du læser med.

Leave a Reply

%d bloggers like this: