Drømme / Dreams

Please remember the possibility to choose your own language. 🙂

Jeg har en veninde, der elsker at drømme og gøre hendes drømme til virkelighed. Det lykkes vidunderligt, og jeg er glad på hendes vegne. Jeg har lyttet til hendes malende fortællinger om drømmene i nogle år og har stillet mig selv spørgsmålet. Hvad drømmer jeg om? Tanken er på en måde lidt farlig at tænke til ende, måske endda sige det højt. Men jeg vil gøre et forsøg i dag. På skrift. Så får vi se om der på et tidspunkt sker ting og sager. Vo intet vover, som det siges.

Jeg har ikke tænkt dette igennem, så det bliver den rå og uredigerede udgave.

Men jeg drømmer først og fremmest om en makker, jeg kan spare med omkring håndarbejdsprojekter. Jeg interesserer mig for en del forskelligt håndarbejde og det at afprøve forskelligt. Jeg brænder for at formidle ideer og modet til at kaste sig ud i noget uprøvet uden at være bange for resultatet. Jeg ville elske, at have en sparringspartner, der interesserede sig for nogle af de samme ting, så vi kunne udvikle hinanden.

Jeg elsker at arbejde, og jeg elsker at være købmand. Jeg synes, det er sjovt, at sælge mit håndarbejde og selvfølgelig mine bøger. Mine bøger er i rivende udvikling, og jeg kan se, at jeg bliver bedre. Det er en vild glæde og inspiration i sig selv. Min drøm er at have en lille bitte Boutique. Boutique Bobak – det lyder ganske smukt.

I min boutique ville jeg sælge udvalgt håndarbejde, bøger, historier og en kop kaffe. Helt almindelig sort kaffe og the. To go. Jeg ville tage håndarbejde og bøger som DU har skrevet, ind i kommission og afregne dagligt, når noget er solgt. Jeg ville virkelig nyde, at have et sted, hvor kreativiteten kunne få plads til at blive set og solgt til glade købere. Der ville være jævnlig udskiftning af varer og hyldeplads til at have sit visitkort liggende.

Jeg må hellere stoppe. Min drøm ligger ikke lige for, og jeg er desværre alt for bevidst om leje af lokale og økonomi til opstart. Det er ikke bare et greb i lommen. Men det er til gengæld gratis at drømme.

Billedet på denne blog er måske en ny passion. Jeg er i hvert fald ret begejstret. Egne knapper. Der skal arbejdes på finmotorikken, så de ikke folder, men det skal nok komme. Jeg har lyst til at eksperimentere. Gittes knapper.

God weekend til dig.

One thought on “Drømme / Dreams

Leave a Reply

%d bloggers like this: