En vidunderlig torsdag – A wonderful Thursday

Dagen har været fuldstændig skøn og dejlig. Jeg er så glad og taknemmelig for alle de gode ting, som sker i øjeblikket.

Dagen begyndte tidligt med en kop te i fred og ro inden jeg trillede på job til kl. 6.45. For mig er det tidligt at møde,  men på denne tid af året, hvor solen har været oppe længe, er det skønt. Det betyder samtidig, at jeg går hjem tidligt. Inden jeg sagde tak for i dag, nåede jeg et kort møde med søde kolleger og sommerens første stykke jordbærkage. Mmm dejligt.

Et besøg hos speciallæge gav vished for, at jeg ikke har hudkræft og mine mange skønhedspletter kun bliver flere og flere. Det må vel betyde, at jeg bliver skønnere og skønnere, eller noget i den stil. Men 1000 tak for den besked. Jeg er taknemmelig. Vejen til visheden i dag har taget uger.

Her til aften har jeg haft fornøjelsen af at dyrke yoga under Køges lyseblå himmel. Florlette og kridhvide skyer svævede lige så stille over os, mens vi strakte vore stive lemmer. Ud fra lavmeldte støn omkring mig, tør jeg godt tale for os alle. Men det var stadig en fornøjelse. Min søde Anna var også i dag super kompetent underviser og passede så fint på hver og en. Dig, Anna, er jeg også hudløst taknemmelig for. Så elskelig og helt igennem DEJLIG.

Lige inden jeg nåede helt hjem, slog jeg et smut ned til vandet. Hernede var lyset fantastisk og selv om jeg har set det mange gange, er synet og stemningen aldrig trættende. Tvært imod. Jeg bliver ved at komme igen og jeg tager fotos som om det var første gang. Naturen er så smuk. Sidst, men ikke mindst er der stenene. Ingen tur til stranden uden mindst én sten med hjem. Eller to. Min opmærksomhed vender hver eneste gang mod farverne og de mange former. Jeg må bare røre ved dem. Jeg har en inderlig kærlighed til naturen.

I morgen er det fredag og næsten weekend. Jeg glæder mig. Tak for i dag.

******************************************

The day has been wonderful. I am so happy and grateful for all the good things happening for the moment.

The day began early with a cup of tea in peace and quiet, before I drowe to my job at 6.45, morning. For me it is early to begin working, but at this time of the year, where the sun has been up for a while, it is fine. It also means, that I can go home earlier. Before I could say thanks for today, I went to a meeting with dear colleagues and tasted this year first strawberry-cake. Mmm nice.

A doctor-visit did let me know, that I don’t have skincancer and my blemishs will show more and more in time. I guess that means, I will get more and more beautiful, or something. But many, many thanks for this knowledge. I am truly grateful. The way until today has taken weeks.

This evening I had the pleasure of doing yoga on top of the roofs in Køge. Light blue sky and white clouds were slowly drifting above us, meanwhile we stretched our stiff bodyparts. From the intense sighs around me, I dare speak for us all. But it was still a pleasure. My sweet Anna was again our proficient teacher and took care of each one of us. Anna, you, I am also deeply grateful for. So loveable and LOVELY all the way through from outside to inside.

Just before I was home, I went to the sea. Here the light was amazing. Even though I have seen it many, many times, the sight and atmosphere is never tiresome. Contrary. I keep come back and take photos as if it was the first time. The nature is so beautiful. At last and not to forget, there are the stones. No trip to the beach without a stone or two to bring home. My attention is always turning towards the colours and the many shapes. I have to touch them. It is a deep love to nature.

Tomorrow is Friday and I am looking forward. Thanks for this day.

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: