Er du en drømmer?

Jeg er uden tvivl en drømmer. 

Jeg kan drømme mig ud og ned i detaljer, så det umulige bliver muligt. I drømmene.

Jeg ser det som en evne og gave at kunne drømme mig selv væk fra grå situationer, som bare skal overstås. Men det er ikke noget, jeg normalt taler højt om. Jeg ved instinktivt, hvem jeg kan lufte mine ideer og drømme til uden at blive leet af og rystet på hovedet. Det er af en eller anden grund ikke velset at drømme, for verden er praktisk og i fart. 

Jeg er til dels enig. Lige så skønt det er at hengive mig til drømmende planer, hvis nu … lige så dejligt er det at lande på fødderne. Drømme behøver praktiske handleplaner, så de kan blive virkelige. 

Lige nu drømmer jeg helt konkret om at Det Kongelige Bibliotek, pligtafleveringen for at være nøjagtig, får has på arbejdsbunkerne og registrerer mine indsendte udgivelser, så bøgerne kan lånes på biblioteket. Jeg har ventet i mere end 7 måneder og modtager gerne god karma til de arbejdsbebyrdede bibliotekarer.

Men små mirakler sker trods alt. I dag har jeg nemlig lånt min egen bog, Samtaler om Strik og Hækling, på Strøby Egede bibliotek. Bogen er hentet fra Randers bibliotek, som har været flinke at købe min bog. Selv uden behørig registrering. Tak Randers. Det er uvirkeligt og vidunderligt på samme tid at se min bog biblioteksindbundet. Jeg er så glad. 

Men altså ….. God karma modtages og

Keep on Dreaming.

Leave a Reply

%d bloggers like this: