Festlig indretning

Festivitas og forår

Snart er det vinterferie. Jeg kender en her i huset, der til den tid kan fejre endnu et år i kalenderen. Jeg siger ikke hvem, men jeg har tænkt over, hvordan det kan markeres. Det er for tamt, hvis der intet sker. Så jeg har inviteret min familie alle ugens 7 dage. De vælger selv, hvilket tidspunkt som passer dem og OM de mener, det er forsvarligt. Vi har jo hver især vores overvejelser og grunde til dit og dat. Jeg er heldig, at min ene bror kommer søndag eftermiddag, og jeg tror, at der vil være mindst et besøg mere. Jaaa…. Det skal fejres, som det hedder.

I 2019 udkom bogen Vimpler med ca. 40 bud på din personlige vimpel, også kaldet flagranke. Bogen har anvisninger og mange fotos som vejledning, så du let kan kaste dig ud i den egen. Jeg valgte at fokusere på tekstil, strik og hækling, men der er også eksempler i andre materialer. Bogen kan købes hos undertegnet, hos SAXO.com eller lånes på biblioteket.

I vinterferien vil jeg pynte op med flag og farver for at understrege glade dage. Jeg vil invitere til smil og samtale om kunsthåndværk, farver og kreativitet. Opmærksomheden rettet mod noget upolitisk, og i stedet noget sjovt og inspirerende. Det er præcis dét, jeg ønsker mig til min fødselsdag. 🙂

Udover alt dette, skal jeg i vinterferien arbejde på bogen om Skønne Tehætter. Hvad har du af planer for ferien? Send gerne en hilsen herunder, så klapper jeg i mine buttede hænder.

Leave a Reply

%d bloggers like this: