Flere øjenpuder – More eyepillows

For non-Danish people, press Google Translate on the front page.

Øjenpudehistorien har ikke lagt sig endnu.

De sidste, og første, øjenpuder jeg syede, var i skønne blomstrede tekstiler. Det er mønstre og farver, som gør mig glad. I midlertidig har der været interesse for øjenpuder i mere dæmpede og enkle udtryk. Derfor har jeg nu syet disse i sandfarvet hørlinned med fyld af hørfrø og lavendel. De er ret lækre.

Skulle du være interesseret i at købe en enkelt eller flere, måske til business, syr jeg gerne. Det er muligt at få sin egen lille logolabel syet på. Kontakt mig for mere info.

Jeg er vild med Yoga, Yoga Flow og Body Flow. Alle tre genrer afsluttes med afslapning og meditation. Øjenpuderne gør vitterlig en forskel. Tyngden gør, at der lukkes helt af og giver bedre rum til fordybelse. At give slip.

Når denne blog udgives er klokken 6 morgen og jeg er klar til Yoga Flow i Sats Strædet, Køge.

God onsdag til dig. <3

2 thoughts on “Flere øjenpuder – More eyepillows

 • marts 11, 2020 kl. 7:59 am
  Permalink

  Go’morgen Gitte
  Hvor meget tager du for en øjenpude ?

  Namaste Helle

  Besvar

Leave a Reply

%d bloggers like this: