Forandringer – En billedfortælling

Dagens billedfortælling handler ikke så meget om mit tøj, der hænger til luftning i haven, men derimod om forandringer. Det kræver en forklaring.

Pointen med at vise kulørt tøj fra min garderobe er, at det den anden dag slog mig, at min sorte tøjperiode er slut. En periode, som har varet i mange år og har givet anledning til kommentarer fra flere.

Men nu er det som sagt slut. Jeg ved ikke, hvornår præcis ændringen begyndte, men der har været målrettede indkøbsture, hvor jeg forbød mig selv at handle sort tøj og kun kiggede efter farver og mønstre. Jeg begyndte i det små, sort tøj med små farver tilføjet. Siden mere og mere og i længere tid har jeg ligefrem kigget ekstra i garderobeskabet efter tøj med farver. Pludselig blev farven sort kedelig og uinteressant. Men det har kostet bevidst handling og et ønske om at ændre på vanen. Til gengæld er jeg blevet mere glad og jeg er sikker på, at humøret har noget med farve- og mønstervalget på mit tøj.

Min billedfortælling i dag har den pointe, at alting er foranderligt. Noget kan du selv være med til at fremskynde og andet skal have den tid, det nu tager. Men alting er i forandring hele tiden.

Jeg er så glad for min forandring i tøjfarve. Hvilken forandring har du været en del af for nylig?

Leave a Reply

%d bloggers like this: