Fri leg med garn

Fra ide til sæt i gang. 

Allerførst stort tak til de mange, der kigger og læser med her på Bloggen. Det gør mig glad, at så mange har lyst til at følge lidt med i mine aktiviteter. Du skal vide, at du er en af de besøgende fra mange steder i verden. I øjeblikket kigger mange forbi fra Danmark, Amerika, China, Grønland, Island og Norge. Tænk engang, at min kanal og Blog har nået så lang ud i verden. 1000 tak for besøgene!

I går så jeg et foto i et glimt. Jeg bladrede tilbage for at kigge nærmere på farverne og motivet. Det var et foto af et spisebord fuld af krea-sager. Sådanne fotos finder jeg interessante, fordi jeg kan se sceneriet for mig på mit eget bord. Jeg så en grøn striksag, flad. Desværre uden at kunne se den hele, så jeg ved ikke, hvilken gavn den grønne sag nøjagtig har. Men jeg fik en ide.

Jeg gik straks i gang med at hækle og jeg vidste præcis, hvilket garn det skulle være. Ikke grøn, men flere forskellige farver og gerne hæklet med mere end én tråd.

Jeg må ud i naturen for at fotografere, for farverne indenfor er utroligt ringe. Men her ser du mit arbejde. Selve hæklingen er færdig, men jeg mangler, som det kan ses, at hæfte ender, sy sammen, tilføje en knap og så er den færdig. Kan du fornemme farverne i det virkelige liv?

Leave a Reply

%d bloggers like this: