Fridag – A day off

Jeg holder fri i dag. Det er trods alt sommer-ferieuge for mig.

Jeg har været så heldig at få sponsoreret et mindre bjerg af lækkert garn, som jeg skal arbejde med frem til foråret. Jeg vil skrive en bog om strik og hækling, men inden den kan skrives ligger der et pænt stykke arbejde foran mig. Det er en temmelig vild opgave for en, der strikker i moderat tempo. Men det skal nok gå, og jeg glæder mig enormt til at komme i gang.

Foreløbig vil jeg dele et par billeder af udvalgte nøgler garn. Farverne er overskønne. Måske kan jeg glemme ferien en time eller to. Klik på billederne for at forstørre.

I’m taking time off today. After all, it’s summer holiday week for me.

I have been so lucky to get sponsored a small mountain of delicious yarn, that I will be working on until the spring. I want to write a book about knitting and crochet, but before it can be written there is a nice piece of work ahead of me. It’s a pretty wild task for someone who knits at a moderate pace. But it will be fine and I am really looking forward to getting started.

For now, I will share a few pictures of selected yarn keys. The colors are gorgeous. Maybe I can forget holiday for an hour or two. Click on the pictures to enlarges.

Leave a Reply

%d bloggers like this: