Gammel Køge Gård, Køge

1. dag med udstilling i Café Åsen

Så fik jeg sat udstillingen op. Jeg medbragte 2 store tasker og syntes, at jeg havde en del med, men faktisk kan der godt være mere. Jeg summer over, om jeg skal køre tilbage med mere strik og hækling. Men det kan hurtigt se rodet ud, synes jeg. Jeg ville ønske, at jeg havde bedre erfaring med, hvordan et såkaldt salgsvindue tager sig bedst ud. Jeg føler mig ikke særlig tryg i den opgave. Men derudover er jeg i fint selskab i cafeen med kunstmalere, smukke fotos, en trædrejer, smykker og virkelig smukke kranse bundet i årstidens farver af Gartnerens datter. Keramik er der også i fine designs og fornuftige priser. Det gør mig glad at være en del af Køges kulturliv.

Ellers er det jo bare at vente tålmodigt og se om mine varer har interesse. Lige nu er mit håndarbejde i cafeen blevet til varer. Da jeg kørte hjem, slog det mig, at ved at udstille og sætte til salg, “risikerer” jeg, at jeg ikke ser det igen. Jeg ved godt, at det er hele pointen, men … ja, det slog mig bare, at det også er et farvel til mine ting.

Herunder ses lidt fra udstillingen. Billedkvaliteten er dårlig, da lyset indenfor er dunkelt.

 

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: