Godt Nytår 2019

Lige om lidt begynder et nyt år. Jeg synes, dette år er gået voldsomt stærkt.

Dette var året, hvor jeg for alvor kom i gang med at skrive. Når jeg skimter gennem mine skriv, er det heldigvis tydeligt, at en udvikling er i proces. Ikke alt er lige godt, men jeg vælger at tage det oppefra og ned og se på alt det positive. Jeg har haft kontakt med mange mennesker som velvilligt har fortalt deres historie. Jeg er meget taknemmelig. Siden april, hvor jeg begyndte at udgive tekster på nettet, har jeg interviewet 20 mennesker og skrevet ca. 110 korte og længere historier plus en enkelt sponsoreret opgave. I skrivende stund føler jeg mig slet ikke færdig med at skrive og jeg håber, at skrivenerven varer ved i det kommende år. Jeg lærer så meget af det.

Jeg læser stadig bøger og har i øjeblikket en optur over glæden ved en god historie. Sammen med læseglæden bliver jeg mindet om, hvor dygtige forfattere, der findes og hvor lang en vej jeg selv har foran mig med udvikling af skrivestil. Jeg vil bl.a. gerne øve mig i ”Less is more” og det hensigtsmæssige i at lade en tekst hvile natten over. Jeg vil gå så vidt som at påstå, begge dele er guld værd.

Der er et stort område med overskriften Fotos. Jeg vil også gerne blive bedre til at vælge motiver og tage mere skarpe billeder. På nuværende tidspunkt siger det mig ikke så meget at redigere billeder, men de to andre punkter, vil jeg gerne forbedre. Jeg vil øve mig og indhente gode råd og tips fra erfarne mennesker.

Næste år bliver jeg endnu bedre til at vedholde fokus på det positive i mit liv. Jeg kommer til at fortsætte den røde tråd, der snor sig gennem livgivende og gode oplevelser og handlinger.

Jeg har fået tilsendt et link om en anden måde at angribe nytårsforsætter. Jeg er meget begejstret og vil gerne dele med dig. Billedet af den fine måne er taget af Jes Roger Petersen.

http://erduder.dk/nytarsforsaet-pa-en-anden-made/

Tak fordi du læser med. Jeg ønsker dig et glædeligt og godt nytår.

Leave a Reply

%d bloggers like this: