Godt Nytår

Det er en særlig morgen i dag. Klokken 5.30 stod jeg op og kørte min yngste datter i lufthavnen. Hun rejser til Indien i en hel måned, hvor hun skal i Yogaskole. Det bliver uden tvivl en stor oplevelse. I aftes sad vi tæt i sofaen og kiggede billeder fra skolen, hvor hun skal bo de næste 4 uger. Det var gode, opmuntrende billeder for en mor at se. Glade mennesker, ordentlige (læs: rene) forhold og umiddelbart fornuftig mad. Det var rart at sidde der tæt i sofaen. Ubegrænset tid til at nusse mit barn på ryggen, tale fortroligt og bare være mor og datter.

Her til morgen gik det hele langsomt, som det kun gør meget tidligt på morgenen og mørket endnu omslutter ens hjem. Og så alligevel ikke. For pludselig holdt vi i den smalle passage ved lufthavnen, kufferten ud, langt kram, kys og på gensyn og af sted gik mit barn. Følelsen af at noget blev revet ud af min mave er håndgribelig. Nu et par timer efter er det stadig som et blødende sår. Jeg under hende den allerbedste oplevelse, som hun aldrig glemmer, men glæder mig voldsomt til hun kommer hjem igen.

Nok om det. Jeg påtager mig rollen som cool mom med oprigtig tro på, at alt er godt også den næste måneds tid.

Den anden dag havde jeg kaffemøde med en veninde. Samtalen kom vidt omkring og på et tidspunkt hører jeg mig selv svare tørt: “Det tog mig altså også 40 år at få de bøger udgivet.” – For det er sådan det er. 40 år tog det mig, at realisere et ønske, der opstod som ung pige. Det skete nu, på det helt rigtige tidspunkt og flere bøger vil blive udgivet. I dag kan jeg se, at det ikke skulle være tidligere, for der var jeg ikke klar. Det er jeg til gengæld nu og vil med denne nytårs hilsen sige, at det aldrig er for sent at gøre noget ved sine drømme. Ting bliver vist aldrig helt som vi tror, men derimod meget bedre. Fornøjelsen ved at have fokus på sin passion er ubeskrivelig. Hvad drømmer du om at realisere?

Med disse ord vil jeg ønske alle et fantastisk Godt Nytår. Pas på jer selv og vi ses i det nye år.

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: