Halsvarmer

Timing 

Jeg synes, at timingen med 2 forstuvede ankler er vældig dårlig. Danmark er i færd med at åbne op for caféliv og sociale events, og her er jeg ordineret til at ligge og sidde med benene oppe. Foråret begynder at kunne mærkes og udelivet trækker mere og mere. Som mange andre elsker jeg denne årstid, hvor de bare ben skal luftes, sandalerne findes frem og havefornøjelsen tager fat. Havearbejde er som at rydde op, støve af og lufte ud. Give plads til blomster og nye skud. Det må desværre vente lidt her på matriklen.

Heldigvis er der jo andet at give sig til. I går var det Verdens bogdag, og det lykkedes mig at gøre bogen Skønne Tehætter – Dine og Mine færdige. Jeg havde ikke set det komme, at det lige blev i går, men nøj hvor det er rart. Senere på dagen tog jeg fat på en halsvarmer og fik hæftet ender og syet knappen fast. Endnu en ting færdigt. De to farver klæder hinanden vældig godt, synes jeg.

I dag er det lørdag, og jeg ville gerne have været på torvedag og købe lidt blomster, men det må også vente. Da jeg kørte hjem i onsdags efter mit fald på arbejdet, var det en pinsel at skifte gear, fordi man træder koblingen ud og derved belaster forstuvningen. Det skal jeg ikke i dag. Men alt bliver fint igen og hævelsen er faldet, så det går den rigtige vej. I dag er planen at færdiggøre montering af foer på to lommer i strik og hækling. Det er spændende at påbegynde nye projekter, men mindst lige så skønt at færdiggøre og binde sløjfe på sagerne. Kender du det?

Halsvarmeren er hæklet i ribmønster i to tråde, en blanding af uld og mohair. Garnet er Fraya og farven kaldet Fyrnåle. Halsvarmeren skal med i næste bog om strik og hækling, hvor jeg viser det samme produkt i både strik og hækling.

Leave a Reply

%d bloggers like this: