Henne Strand, vestkysten i Jylland

Hver sommer kigger jeg efter feriesteder, jeg gerne vil besøge. Jeg elsker nemlig at rejse og gerne udenlands. Jeg indrømmer gerne, at jeg har været en del steder, så luksusproblemet melder sig anmassende; hvor vil jeg gerne hen i år? Vil jeg overhovedet nogen steder hen? Jeg kender rumlen, for det er begyndelsen til flere ugers søgen efter nye lande, øer, byer eller steder, jeg allerede har besøgt, men som kunne være sjovt at se igen. Jeg sorterer, vælger til og fra, slipper opgivende mit forehavende, men vender tilbage inden længe. Det må da være muligt at tage en beslutning, men det er åbenbart svært. Jeg er træt af mig selv i disse stunder.

Der er flere ting, som spiller ind i processen. Tidspunktet, hvor varmt der er på destinationen, økonomien og det sidste, som nok fylder allermest. Der er jo også dejligt hjemme! Her kan jeg brygge the, når jeg vil og uden at skulle betale for det pr gang. Jeg kan sidde i min yndlingsstol og læse eller strikke. Jeg kan gøre alt, hvad jeg vil, i mit eget tempo og jeg har alt ved hånden. Sådan er det ikke på hoteller, B&B eller hvor jeg nu en gang mellem ender. Det er svært at tage hjemmefra, for jeg er så glad for at være hjemme.

Men når jeg så er kommet af sted…… Wau… det er dejligt. Jeg bliver bombarderet med indtryk, sanserne er i fuld aktivitet og alt er skønt. Jeg elsker nemlig også det simple liv, hvor min kufferts indhold er det eneste, jeg behøver forholde mig til. Det er en fantastisk fornemmelse. Strygetøj må vente, planter må dø, hvis det ikke kan være anderledes, og sådan er det overfedt at slippe forpligtelserne og bare holde fri.

Herunder ses billeder fra Henne Strand i Jylland. Her er ubeskriveligt dejligt og naturen er ganske enestående. Ja, så enestående, at jeg finder det svært at indkapsle det i lige så unikke billeder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: