Hvem er jeg?

Noget om proces og definitioner

Jeg har netop postet et opslag på Instagram. Det er hyggeligt at dele billeder og små historier.

Opslaget handler om, hvem jeg er. Jeg har jo valgt at udgive mine bøger på egen hånd på SAXO, men det betyder, at jeg står for alt omkring udgivelsen og reklamedelen. Derfor belemrer jeg de sociale medier med jævne mellemrum om mine bogudgivelser.

Jeg har erfaret, at ting falder på plads i mit hoved, når jeg skriver. Pludselig giver ting mening, og det kan ikke være på anden måde, end billedet ser ud her og nu. På Instagram har jeg i dag skrevet følgende:

Jeg skriver bøger om håndarbejde og har derfor hver dag hænderne beskæftiget med garn og stof. 

Billederne i bøgerne er ofte taget i naturen, da håndarbejde og natur klæder hinanden. 

At arbejde, nørde og eksperimentere med håndarbejde, at skrive bøger om dette omfattende emne fylder mig med uendelig glæde. Jeg inspireres hver eneste dag, og det er samtidig bindeled til møde med mennesker. #menneskermødes. Tak for det. 

Mine bøger kan købes hos din boghandler, der bestiller bogen hjem, på nettet eller højst sandsynligt direkte hos mig. Jeg signerer gerne din bog, hvis du ønsker det. 

Du er velkommen til at skrive her, på mail gittebobak@yahoo.dk eller på sms 40962421 

Dejlig lørdag herfra. Gitte Bobak

Ovenstående er skrevet mange gange i lidt forskellige varianter, men et eller andet var åbenbart anderledes i dag. “Jeg skriver bøger om håndarbejde og har derfor hver dag hænderne beskæftiget med garn og stof.” Jeg kan ikke svare på, hvad der er vigtigst for mig. Håndarbejde eller at skrive. Jeg har ikke lyst til at vælge, for begge dele går hånd i hånd. Det har ikke altid været sådan, men det er sådan, det er i dag. En proces af erkendelse.

Der er flere bøger undervejs om håndarbejde. Mindst 2 her og nu. Jeg har haft store udfordringer med den ene, hvor udgangspunktet var en bog med opskrifter. Men nej, sådan bliver det ikke. Det er ganske enkelt for tungt og ikke mit gebet. Jeg er ved at finde energien til nytænkning i denne bog. Den skal skrives på en anden måde, og jeg glæder mig til at gå i gang med omskrivning – igen – og få den færdig. Den har været undervejs i ca. 2 år. Jeg har brug for at komme videre og skrive nye bøger om håndarbejde.

Med disse ord og ønsket om, at du kender eller finder din vej til “Lyset”, ønsker jeg dig en dejlig lørdag.

Leave a Reply

%d bloggers like this: